هزینه راه اندازی کلینیک زیبایی

هزینه راه اندازی کلینیک زیبایی
زمان مطالعه: 7 دقیقه

صنعت زیبایی روز به روز در حال پیشرفت است و تاسیس کلینیک‌های زیبایی به یکی از مشاغل پردرآمد در ایران تبدیل شده است. سرمایه گذاری برای تاسیس کلینیک‌های زیبایی اگرچه هزینه بر است اما سود زیادی را نیز در بر دارد.

هزینه لازم برای تاسیس کلینیک زیبایی به عوامل مختلفی بستگی دارد که مهم‌ترین آن تعداد لاین‌های فعال در کلینیک زیبایی است. در ادامه مهم‌ترین هزینه‌های لازم برای راه اندازی یک کلینیک زیبایی مورد بررسی قرار می‌گیرند. پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

هزینه‌های اصلی برای راه‌اندازی کلینیک زیبایی

هزینه راه اندازی کلینیک زیبایی یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های سرمایه گذارانی‌ است که قصد ورود به این صنعت را دارند. راه‌اندازی یک کلینیک زیبایی اگرچه سود زیادی در بر دارد اما برای تاسیس آن نیاز به یک سرمایه اولیه است. در ادامه مهم‌ترین هزینه‌های لازم برای تاسیس کلینیک زیبایی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

هزینه اجاره یا خرید ملک کلینیک زیبایی

هزینه خرید ملک کلینیک زیبایی

برای تاسیس یک کلینیک زیبایی اولین مرحله انتخاب یک مکان مناسب برای دایر کردن کلینیک زیبایی است. برای انتخاب مکان مناسب برای کلینیک زیبایی باید به نکاتی همچون دسترسی آسان از طریق وسایل حمل و نقل عمومی، ترافیک جمعیت در محل مورد نظر، نزدیکی به مکان‌های پر رفت و آمد همچون پاساژها و باشگاه‌های ورزشی و … اشاره کرد.

بر حسب متراژ ساختمان، شهر مورد نظر، امکانات ساختمان و … میزان اجاره لازم برای مکان کلینیک زیبایی بسیار متفاوت است. اما اگر شما مکانی برای تاسیس کلینیک زیبایی خود داشته باشید مسلما میزان هزینه مورد نیاز برای تاسیس کلینیک زیبایی به شدت کاهش می‌یابد.

هزینه خرید دستگاه‌ها و تجهیزات کلینیک زیبایی

هزینه خرید دستگاه برای کلینیک زیبایی

بیشترین هزینه لازم برای تاسیس کلینیک زیبایی به خرید دستگاه‌ها و تجهیزات تعلق می‌گیرد. بسته به لاین‌های فعال در کلینیک زیبایی ممکن است شما به تجهیزات و دستگاه‌های متفاوتی نیاز داشته باشید. تجهیزات کلینیک زیبایی با توجه به جنس و شرکت تولید کننده دارای قیمت‌های متفاوتی هستند.

در حال حاضر شرکت‌های زیادی در ایران اقدام به فروش تجهیزات کلینیک‌های زیبایی کرده‌اند و بنابراین تصمیم گیری برای انتخاب تجهیزات با کیفیت و با قیمت مناسب کمی سخت شده است. اگر قصد خرید تجهیزات کلینیک زیبایی را دارید بهتر است درباره این موضوع از یک مشاوره خبره که در زمینه تاسیس کلینیک‌های زیبایی فعالیت دارد و از قیمت دستگاه‌های کلینیک زیبایی با خبر است کمک بگیرید. برای اطلاعات بیشتر از قیمت دستگاه های کلینیک زیبایی مقاله قیمت دستگاه های کلینیک زیبایی را مطالعه کنید.

هزینه مواد مصرفی کلینیک زیبایی

هزینه مواد مصرفی کلینیک زیبایی

به غیر از هزینه‌های مربوط به خرید دستگاه‌ها و تجهیزاتی که در قسمت قبل مورد بررسی قرار گرفت، باید هزینه‌ای برای مواد مصرفی کلینیک زیبایی نیز در نظر داشت. مواد مصرفی کلینیک زیبایی شامل داروهای مورد نیاز، سرنگ، فیلر، مواد ضد عفونی کننده، نخ بخیه، نخ‌های جوانسازی، دستکش‌های یکبار مصرف و … است.

با توجه به لاین‌های فعال، تعداد مشتری‌ها و کیفیت مواد خریداری شده میزان هزینه لازم برای خرید مواد مصرفی بسیار متغیر است. بهتر است در هنگام خرید لوازم مصرفی دقت کافی داشته باشید و بهترین برندهای موجود در بازار را خریداری کنید زیرا این مواد به طور مستقیم با سلامت بیمار در ارتباط هستند.

هزینه دیزاین و دکوراسیون کلینیک زیبایی

هزینه دیزاین و دکوراسیون کلینیک زیبایی

یکی از مهم‌ترین هزینه‌هایی که گاها توسط موسسان کلینیک‌های زیبایی نادیده گرفته می‌شود، هزینه‌های مربوط به دیزاین و دکوراسیون کلینیک است. زمانی که زیباجو برای نخستین بار وارد کلینیک زیبایی می‌شود اولین چیزی که توجه او را جلب می‌کند دیزاین و دکوراسیون است.

کلینیک زیبایی باید به گونه‌ای طراحی شود که از فضا استفاده بهینه گردد و تمام بخش‌های مورد نیاز برای یک کلینیک زیبایی در آن تعبیه شوند. علاوه بر این لازم است که از نظر بصری کلینیک زیبایی ویژگی‌های لازم را داشته باشد تا افراد در آن احساس آرامش داشته باشند.

به طور کلی هزینه دیزاین و دکوراسیون شامل رنگ کردن محیط، نورپردازی، خرید مبلمان و وسایل مورد نیاز و … می‌شود. هزینه‌های مربوط به دکوراسیون بسیار متغیر است و با توجه به متراژ ملک، جنس وسایل و … میزان هزینه لازم برای دکوراسیون مشخص می‌گردد.

هزینه تبلیغات و بازاریابی کلینیک زیبایی

هزینه تبلیغات و بازاریابی کلینیک زیبایی

اگر به دنبال این هستید که کلینیک زیبایی شما در یک مدت زمان کوتاه به درآمد بالایی برسد، نیاز است هزینه‌ای معقول را برای تبلیغات و بازاریابی در نظر بگیرید. تبلیغات کلینیک زیبایی روش‌های مختلفی دارد که به طور کلی به دو دسته انلاین و افلاین تقسیم‌بندی می‌شود. شما می‌تواند برای اطلاع دقیق‌تر از این روش‌های تبلیغاتی به مقاله تبلیغات کلینیک زیبایی مراجعه کنید.

هزینه‌های مربوط به تبلیغ کلینیک زیبایی با توجه به روش تبلیغی و انتظارات شما بسیار گسترده است. به طور مثال اگر شما قصد استفاده از بیلبوردهای تبلیغاتی در سطح شهر را داشته باشید هزینه مورد نیاز در مقایسه با زمانی که قصد تبلیغ با استفاده از تراکت‌های تبلیغاتی را دارید بسیار متفاوت خواهد بود.

برای جذب مشتری در زمان شروع به کار شاید بهتر باشد که مبلغی در حدود 60 تا 80 میلیون برای تبلیغات در نظر گرفته شود. این مبلغ می‌تواند برای طراحی لوگو، طراحی سایت، طراحی و پخش تراکت، تبلیغ در صفحات مجازی و … به کار رود.

هزینه‌های مربوط به حقوق پرسنل کلینیک

هزینه‌های مربوط به حقوق پرسنل کلینیک

یکی دیگر از هزینه‌هایی که لازم است در ابتدای کار در نظر داشته باشید حقوق پرسنل کلینیک زیبایی شما است. با توجه به لاین‌هایی که در کلینیک زیبایی شما فعال هستند، تعداد پرسنل متفاوت است. شما می‌بایست با توجه به خدماتی که ارائه می‌دهید، شهر مورد نظر، ساعات کاری و … برای پرسنل خود حقوق در نظر بگیرید.

در جدول زیر میانگین دستمزد افراد شاغل در یک کلینیک زیبایی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

افراد شاغل در کلینیک زیبایی میانگین دستمزد در زمستان 1402
مسئول فنی 12-15 میلیون + 50% سود خدمات ارائه شده
اپراتور لیزر  10-12 میلیون تومان
اپراتور لاغری  10-12 میلیون تومان
بیوتی تراپیست 10-12 میلیون تومان
کارشناس تغذیه 15-20  میلیون
حسابدار 12-16 میلیون تومان
منشی 8-12 میلیون تومان
مدیر داخلی 20-30 میلیون تومان
نیرو خدمات 8-10 میلیون تومان

 

هزینه آموزش پرسنل کلینیک

هزینه آموزش پرسنل کلینیک

پس از تاسیس کلینیک زیبایی و استخدام پرسنل نیاز است که این افراد در حیطه وظایف خود آموزش ببینند. شاید شما فکر کنید که نیاز به آموزش پرسنل نیست و می‌توانید با استخدام افراد با تجربه هزینه‌ای برای آموزش پرداخت نکنید. اما لازم است بدانید که حتی اگر فردی دارای تجربه کافی نیز باشد لازم است که در طول زمان آموزش‌های جدید ببیند.

از طرف دیگر ممکن است شما در ابتدای کار خود هزینه لازم برای استخدام تمامی پرسنل کلینیک زیبایی را نداشته باشید و بخواهید بخشی از وظایف را خود بر عهده بگیرید بنابراین نیاز است که آموزش‌های لازم را در حیطه‌های مختلفی مانند مدیریت کلینیک، امور مالی و حسابداری و … ببینید.

با توجه به تعداد پرسنل و آموزش‌های لازم مبلغ مورد نیاز برای آموزش متفاوت است. با این حال معمولا برای هر سری آموزش به طور متوسط به 20-30 میلیون تومان هزینه نیاز است.

هزینه بیمه برای کلینیک و پرسنل

هزینه های مربوط به بیمه کلینیک و پرسنل

پس از تاسیس کلینیک زیبایی نیاز به بیمه کردن ساختمان، تجهیزات و پرسنل است. پرداخت بیمه دارای اهمیت زیادی است زیرا در صورت بروز هرگونه اتفاق ناگوار شما می‌توانید با دریافت حق بیمه بخشی زیادی از خسارت وارده را جبران کنید. با توجه به تعداد افرادی که در کلینیک شما مشغول به کار هستند، نوع بیمه خریداری شده و … میزان هزینه لازم برای بیمه متغیر است.

بهتر است حتما مبلغی را برای پرداخت بیمه در نظر بگیرید. بیمه پرسنل با توجه به میزان درآمد کارکنان متفاوت است. به طور کلی 30% از حقوق دریافتی کارکنان هزینه بیمه ماهانه است که از این مبلغ 23% توسط کارفرما و 7% توسط خود فرد پرداخت خواهد شد.

هزینه قبوض و شارژ ساختمان کلینیک

یکی‌دیگر از هزینه‌هایی که باید در نظر داشت، هزینه‌های مربوط به پرداخت قبوض و شارژ ساختمان است. این هزینه بسته به میزان مصرف شما و ساختمانی که در آن مشغول به فعالیت هستید بسیار متغیر است.

چگونه هزینه‌های مربوط به تاسیس کلینیک زیبایی را تامین کنیم؟

همان‌طور که در طول مقاله بررسی شد برای تاسیس کلینیک زیبایی نیاز به سرمایه تقریبا زیادی است. اما جای هیچ نگرانی نیست. خوشبختانه روش‌های زیادی برای تامین سرمایه مورد نیاز برای تاسیس کلینیک زیبایی وجود دارد. در ادامه مهم‌ترین روش‌های تامین هزینه لازم برای تاسیس کلینیک زیبایی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

  • دریافت وام. یکی از متداول‌ترین روش‌ها برای تاسیس کلینیک زیبایی دریافت وام است. شما می‌توانید با پر کردن فرم‌های موجود در بانک‌های مختلف شانس خود را برای دریافت وام بالا ببرد. همچنین بعضی از بانک‌ها وام‌های مخصوصی به پزشکان برای تاسیس کلینیک خود می‌دهند. ‌
  • شراکت. یکی دیگر از روش‌های تامین هزینه برای کلینیک زیبایی شرکات با شخص دیگر است. شما با شرکت با شخص دیگر می‌توانید بخشی از هزینه‌های لازم برای تاسیس کلینیک زیبایی را تامین کنید.    

جمع بندی

تاسیس کلینیک زیبایی که یکی از پردرآمدترین شغل‌های حال حاضر در ایران است، نیاز به یک سرمایه اولیه دارد. به طور کلی در طول مقاله اصلی‌ترین هزینه‌های لازم برای تاسیس کلینیک زیبایی مورد بررسی قرار گرفت.

در یک منطقه متوسط برای تاسیس یک کلینیک زیبایی تقریبا به بودجه‌ای به میزان یک میلیارد تومان نیاز است. بدیهی است که اگر شما صاحب ملک کلینیک زیبایی باشید، این هزینه به شدت کاهش می‌یابد.

تاسیس کلینیک زیبایی مراحل مختلفی دارد و اگر شما دانش و تجربه لازم برای تاسیس کلینیک زیبایی را نداشته باشید ممکن است سرمایه خود را از دست بدهید. بنابراین توصیه ما به شما مشاوره با یک فرد متخصص در زمینه تاسیس کلینیک‌های زیبایی است.

توصیه ما به شما پیکاپ سرمایه است. پیکاپ سرمایه با بیش از ۶ سال سابقه تجهیز و تاسیس کلینیک زیبایی یکی از پیشگامان اصلی در زمینه تاسیس کلینیک زیبایی است. پیکاپ سرمایه در زمینه انتخاب محل مناسب برای تاسیس کلینیک زیبایی، مشاوره طراحی دکوراسیون، خرید دستگاه‌ها، برگزاری کلاس‌های آموزشی، جذب و استخدام پرسنل کلینیک زیبایی، تبلیغات و بازاریابی و … شما را همراهی می‌کند. شما می‌توانید با شماره ۹۱۰۹۹۱۹۰- ۰۲۱ تماس حاصل کنید و از مشاوره رایگان پیکاپ سرمایه استفاده کنید. همچنین می توانید با تکمیل فرم در صفحه تماس با ما منتظر تماس از طرف مشاوران ما باشید. همچنین برای اطلاعات بیشتر از جشنواره ها و تخفیفات پیشنهاد می‌کنیم از پیج اینستاگرام پیکاپ سرمایه بازدید بفرمایید.

 

به منظور راهنمایی هر چه بهتر مشاوران ما فرم زیر را پر کنید تا در سریعترین زمان ممکن با شما تماس بگیریم

به منظور راهنمایی هر چه بهتر مشاوران ما فرم زیر را پر کنید تا در سریعترین زمان ممکن با شما تماس بگیریم

"*" indicates required fields

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اینستاگرم linkedin واتس آپ واتس آپ تلگرام
شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.